Wendy Tuns uitvaartspreker
BIJZONDERE WOORDEN - uitvaartspreker

In de media

Als uitvaartspreker die het marketingrapport inruilde voor de afscheidsrede, verschijnt Wendy Tuns regelmatig in de media met Bijzondere Woorden. Hier vindt u een overzicht van artikelen en interviews uit de landelijke en lokale pers.

31 januari 2015 - In de regionale uitgave van 'Zicht op Goeree Overflakkee' is een Uitvaartspecial opgenomen. Wendy licht in een artikel toe wat Bijzondere Woorden kan betekenen voor uitvaartondernemers en particulieren. Klik hier voor haar verhaal.

1 oktober 2014 - Wendy is beëdigd als buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de Gemeente Schouwen Duiveland! Hier mag zij met veel plezier en honderd procent inzet geliefden in het huwelijk laten treden! Hoe ze dat doet, beschrijft ze hier.

20 maart 2014 - Stichting Fier organiseert een gezellige bijeenkomst in het Haegse Huus (Haegse straat 4) in Stellendam. Iedereen die meer wil weten over het werk van een uitvaartspreker is vanaf 15.00 uur welkom. Tijdens een luchtig, maar gepassioneerd, verhaal vertelt Wendy over haar werk. Daarna is er voor wie wil, een gezamenlijke stamppotmaaltijd. Opgeven bij mw. van Oostenbrugge, 0187 491653.

21 januari 2014 – 'Inspiratiedag' georganiseerd door Groenendijk Coaching & Training. Iedereen die inspiratie, nieuwe ideeën of kennis op wil doen, is welkom op deze dag. Wendy spreekt over haar werk als uitvaartspreker. Daarnaast zijn er workshops. Opgeven kan via .

20 januari 2014 – Lezing over 'werken met passie' bij de Soroptimistenclub in Middelharnis.

30 november 2013 – Open dag van 10.00 tot 16.00 uur bij Uitvaartcentrum Media Vita in Middelharnis.

3 oktober 2013 – Koffieochtend in het infocentrum van Stichting Welzijnswerk Oude Tonge (SWO, Bernhardstraat 27 in Oude Tonge). Van 10.00 tot 11.30 uur is iedereen welkom die meer wil weten of vragen heeft over een uitvaart. Wendy vertelt deze ochtend wat haar werk als uitvaartspreker inhoudt.

6 April 2013 – 14.00 uur: Lezing in de bibliotheek in Middelharnis (Kerkepad 11). Uitvaartspreker is wellicht niet het beroep waar je als kind meteen aan denkt als je fantaseert over je toekomst. Hoe Wendy tot haar keus gekomen is, wat het werk inhoudt en met hoeveel passie zij dat doet, vertelt ze deze middag.

Maart 2013 – ‘De Huiskamer van Flakkee’ is een tweewekelijks praatprogramma vanuit Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat. Presentatrice Rietje Barelds nodigde uitvaartspreker Wendy uit. Klik hier voor de uitzending.

Februari 2013 – Interview 19 februari in krant Groot Goeree Overflakkee. Klik hier voor het interview.

Februari 2013 – Glossy Nouveau, thema ‘Passie en Geluk’. In het artikel 'Leven met passie' komt ook Wendy aan het woord. Zij vertelt hoe haar werk als uitvaartspreker haar leven meer glans geeft. Klik hier voor het artikel.

30 oktober 2012 – Uitvaart informatie dag in recreatie centrum ‘de Staver’ in Middelharnis. Op informatieve en ongedwongen wijze bracht Wendy Bijzondere Woorden onder de aandacht van geïnteresseerd publiek.