Ervaringen

Bertran en Yvet Rijnberg - Op 13 oktober 2018 zijn wij getrouwd. We hadden onze fotograven voor de bruiloft al gekozen en zij tipten ons Wendy als trouwambtenaar. 'Zij past echt bij jullie, hoe jullie zijn'. 

Wij belden met Wendy, om kennis te maken en te informeren naar mogelijkheden en haar werkwijze. Al meteen aan de telefoon was er een bijzondere klik en waren we al meteen aan het lachen. We hingen op met een vrolijk gevoel. Dit móest onze trouwambtenaar worden. Zelfs al hadden we elkaar nog niet gezien.

Dat Wendy er zo veel werk van zou maken om ons persoonlijk te leren kennen en juist daarop het verhaal van de ceremonie af te stemmen hadden wij vooraf nooit verwacht. Ze vertelde ons wel dat ze onze vrienden en familie zou gaan mailen en dat ze met ons wilde afspreken. Buiten het maken van een persoonlijk verhaal heeft wendy ook op alle manier met ons mee willen denken en is met alle situaties ontzettend flexibel en persoonlijk betrokken geweest.

Wendy heeft er ontzettend veel tijd en emotie ingestopt om de ceremonie op onze dag persoonlijk te maken. Het was een prachtig verhaal met veel humor en emotie. Letterlijk een lach en een traan. Wat hebben wij genoten van deze bijzondere woorden van Wendy. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!

 

Jan en Tineke - We zijn al weer een aantal weken verder, maar toch wilden wij, Jan en Tineke, je nogmaals bedanken voor de prachtige woorden die je tijdens onze huwelijksceremonie hebt gesproken. Nog steeds spreken vrienden en familie over jouw persoonlijke touch. Het was echt heel bijzonder.

 

Ramon en Simone, Jesse en Fenna - Lieve Wendy, Bedankt voor jouw warme bijdrage aan deze voor ons zo belangrijke dag! Het was een dag met een lach en een traan, maar voor ons was hij perfect! En dit mede door jouw geweldige toespraak!

 

Johnny en Nicole - Bedankt! Wat een mooie ceremonie heb je gemaakt voor ons. We zijn je hier erg dankbaar voor.

 

Roel en Jolanda - Wij hebben mede dankzij jou een stralende dag gehad. Onze gasten waren ontroerd over de ceremonie en wij zij heel blij dat jij onze babs was. Nogmaals dank voor het zo persoonlijk maken van onze ceremonie. Hartelijke groetjes.

 

Remco en Annemieke - Bevlogen, oprecht geïnteresseerd, ontzettend lief maar ook zeer professioneel en flexibel. Wendy is een kei in goed luisteren en vertaalt wat je vertelt naar een ontzettend mooi en persoonlijk verhaal. Hulde!

 

Marc en Hanne – We willen je hartelijk bedanken voor je fantastische ceremonie. Wat heb je er veel werk van gemaakt. Nadat we bij je op gesprek waren geweest keken we zo uit naar onze ceremonie. We wisten dat het een feestje ging worden! Bedankt!

 

Bjorn en Sandy Keulen-Ederveen - Wat zijn wij dankbaar dat jij onze trouwambtenaar was. Wij gaven elkaar het ja-woord op het strand van Renesse. Nadat we de locatie hadden bepaald, moesten we een keuze maken voor onze trouwambtenaar. Op de website van Gemeente Schouwen-Duiveland stelden de trouwambtenaren zich voor. Het tekstje van Wendy sprak ons direct aan. Het uitgaan van de wensen van het bruidspaar, het menselijke, geen cliche’s zoals ‘waarom de trouwring rond is’, het weergeven van het persoonlijke verhaal van het bruidspaar en bovenal ruimte voor een grapje, besloot ons zonder twijfel te kiezen voor Wendy. En zo geschiedde. Na een aantal persoonlijke telefoongesprekken én een persoonlijke kennismaking van meer dan twee uur op onze, toen nog toekomstige, trouwlocatie Our Seaside konden we wel stellen dat er een hele goede klik was! Inmiddels hadden we ook aan Wendy kunnen uitleggen dat wij Limburgers voor een huwelijksvoltrekking op het strand hadden gekozen, ‘gewoon omdat het kan’. Tijdens de ceremonie op onze grote dag, voelden wij ons dankzij Wendy enorm op ons gemak. Ons verhaal heeft ze heel erg goed verwoord met vooral veel humor, precies zoals wij ook zijn. Wij kijken terug op een onvergetelijke trouwdag en een relaxte, persoonlijke en hele mooie ceremonie. Heel veel dank Wendy!

 

Maarten en Monica - Wendy heeft onze ceremonie echt fantastisch gemaakt! Ze brengt de woorden zo leuk en ze doet zo haar best veel van het bruidspaar te weten te komen! Alle gasten (en wij natuurlijk) hebben genoten! Wendy is zeer prettig in omgang. Wij zouden haar als trouwambtenaar aan alle aankomende bruidsparen aanbevelen!

 

Margaret en Bianca – zonder jou had onze ceremonie niet zo bijzonder en mooi geworden. We zijn je echt dankbaar!