BIJZONDERE WOORDEN (Ceremoniespreker bij afscheid en huwelijk)

Uiteindelijk werd mijn ontslag het mooiste dat mij is overkomen…


Hoe goed het was om de vergaderzaal in te ruilen voor het persoonlijke contact, ervaar ik bij elke nieuwe opdracht.
Voor mij is er niets mooiers dan een beroep dat je tot de kern van een mens brengt!


Wil je dat ik een verhaal met Bijzondere Woorden vertel? Dan wil ik als ceremoniespreker graag iets voor je betekenen.


Warme groet,
Wendy TunsAFSCHEID ERVARINGEN

 • AFSCHEID
  Wanneer je een dierbare verliest wil je graag op gepaste wijze afscheid nemen. Een afscheid dat er toe doet, dat zinvol is of je kracht meegeeft. Om dan de juiste woorden te vinden is niet voor iedereen even makkelijk. Of ze zijn er wel, maar de nabestaanden kunnen of willen ze niet zelf uitspreken. Ik neem die zorg graag uit handen.
  Lees meer
 • TROUWEN
  Als beëdigd trouwambtenaar en zelfstandig ceremoniespreker ben ik beschikbaar voor mensen die een verbintenis voor het leven willen aangaan! Een huwelijk! Maar ook mensen die hun huwelijksbelofte na zo veel jaar weer willen herbevestigen kunnen bij mij terecht!
  En: ik geloof in de liefde, tussen bruid en bruidegom, maar ook tussen twee bruiden of twee bruidegoms.
  Lees meer
 • Uit de Toon
  Het is al een paar jaar geleden dat ik op gesprek ging bij Toon. Toon was ziek en wilde geen behandelingen meer ondergaan. Het was goed geweest voor hem. Een vrouw had hij niet meer, zijn volwassen kinderen hadden hem niet meer ‘nodig’. Die konden op eigen benen staan. Vond hij. Hij ging plaatsmaken op deze aarde voor andere mensen, zo vertelde hij. Als het moment daar was, wilde hij zélf beslissen op welke moment hij doodging. We maakten samen zijn verhaal voor zijn afscheidsplechtigheid. Het lag nog vier jaar in de kast totdat ik een telefoontje kreeg.
  Lees meer

TROUW ERVARINGEN