Ervaringen

Hans en Esmee - Jouw vragen zetten ons aan het denken en maakten onze relatie sterker. Jouw geruststellende woorden zorgden voor rust. Jouw hulp zorgde voor duidelijkheid. Wij zijn je ontzettend dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het is een eer om jou als trouwambtenaar te hebben. Bedankt X

 

Daniel en Daphne Loriaux-Schaffer - Wat hebben we mooie dag gehad en wat ontzettend fijn dat jij onze trouwambtenaar kon zijn. Vanaf het eerste moment klikte het en hadden wij een goed gevoel. We hebben een ontzettend lang kennismakingsgesprek gehad waarbij we ons "levensverhaal" vertelde. De tijd vloog voorbij zonder dat we het door hadden.
Wat een prachtige dag was het en de titel "bijzondere woorden" doe je eer aan. Wat een mooi en lief verhaal heb je voor ons gemaakt. Met grappige momenten tussendoor. Zo bijzonder dat je al ons dierbaren om input hebt gevraagd en wat prachtig weergegeven als een geheel. We hebben jouw verhaal inmiddels nogmaals doorgelezen en ik moest weer wat traantjes wegpinken. Lieve Wendy, door jou is onze ceremonie helemaal perfect geworden!

 

Pieter en Netty vd Graaf - de Bloeme - Lieve Wendy, niet alleen wij waren super blij met je, ook onze gasten waren geweldig positief over jouw toespraak. Dat zegt toch eigenlijk al genoeg maar wij willen toch echt NOG eens benadrukken dat jouw bijdrage onze dag nog perfecter heeft gemaakt en wij willen je super bedanken voor je lieve, warme, open, grappige, kortom... mooi verwoordde toespraak. Wij hadden ons geen betere BABS kunnen wensen.

 

Bertran en Yvet Rijnberg - Op 13 oktober 2018 zijn wij getrouwd. We hadden onze fotografen voor de bruiloft al gekozen en zij tipten ons Wendy als trouwambtenaar. 'Zij past echt bij jullie, hoe jullie zijn'. 

Wij belden met Wendy, om kennis te maken en te informeren naar mogelijkheden en haar werkwijze. Al meteen aan de telefoon was er een bijzondere klik en waren we al meteen aan het lachen. We hingen op met een vrolijk gevoel. Dit móest onze trouwambtenaar worden. Zelfs al hadden we elkaar nog niet gezien.

Dat Wendy er zo veel werk van zou maken om ons persoonlijk te leren kennen en juist daarop het verhaal van de ceremonie af te stemmen hadden wij vooraf nooit verwacht. Ze vertelde ons wel dat ze onze vrienden en familie zou gaan mailen en dat ze met ons wilde afspreken. Buiten het maken van een persoonlijk verhaal heeft wendy ook op alle manier met ons mee willen denken en is met alle situaties ontzettend flexibel en persoonlijk betrokken geweest.

Wendy heeft er ontzettend veel tijd en emotie ingestopt om de ceremonie op onze dag persoonlijk te maken. Het was een prachtig verhaal met veel humor en emotie. Letterlijk een lach en een traan. Wat hebben wij genoten van deze bijzondere woorden van Wendy. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!

 

Jan en Tineke - We zijn al weer een aantal weken verder, maar toch wilden wij, Jan en Tineke, je nogmaals bedanken voor de prachtige woorden die je tijdens onze huwelijksceremonie hebt gesproken. Nog steeds spreken vrienden en familie over jouw persoonlijke touch. Het was echt heel bijzonder.

 

Ramon en Simone, Jesse en Fenna - Lieve Wendy, Bedankt voor jouw warme bijdrage aan deze voor ons zo belangrijke dag! Het was een dag met een lach en een traan, maar voor ons was hij perfect! En dit mede door jouw geweldige toespraak!

 

Johnny en Nicole - Bedankt! Wat een mooie ceremonie heb je gemaakt voor ons. We zijn je hier erg dankbaar voor.

 

Roel en Jolanda - Wij hebben mede dankzij jou een stralende dag gehad. Onze gasten waren ontroerd over de ceremonie en wij zij heel blij dat jij onze babs was. Nogmaals dank voor het zo persoonlijk maken van onze ceremonie. Hartelijke groetjes.

 

Remco en Annemieke - Bevlogen, oprecht geïnteresseerd, ontzettend lief maar ook zeer professioneel en flexibel. Wendy is een kei in goed luisteren en vertaalt wat je vertelt naar een ontzettend mooi en persoonlijk verhaal. Hulde!

 

Marc en Hanne – We willen je hartelijk bedanken voor je fantastische ceremonie. Wat heb je er veel werk van gemaakt. Nadat we bij je op gesprek waren geweest keken we zo uit naar onze ceremonie. We wisten dat het een feestje ging worden! Bedankt!

 

Maarten en Monica - Wendy heeft onze ceremonie echt fantastisch gemaakt! Ze brengt de woorden zo leuk en ze doet zo haar best veel van het bruidspaar te weten te komen! Alle gasten (en wij natuurlijk) hebben genoten! Wendy is zeer prettig in omgang. Wij zouden haar als trouwambtenaar aan alle aankomende bruidsparen aanbevelen!

 

Margaret en Bianca – zonder jou had onze ceremonie niet zo bijzonder en mooi geworden. We zijn je echt dankbaar!