Kosten

Als beëdigd trouwambtenaar mag ik door (bijna) heel Nederland trouwen. (In enkele gemeenten in ons land wordt een gast-trouwambtenaar niet op prijs gesteld, dat moeten jullie even navragen).

Trouwen jullie in éen van de gemeenten waar ik beëdigd ben (Gemeente Schouwen Duiveland en Gemeente Steenbergen), dan zit ik ‘in de prijs inbegrepen’. Bij de gemeente kan je dan aangeven dat jullie het fijn vinden dat ik jullie trouw, als ik natuurlijk beschikbaar ben op die dag. Trouw je in een andere gemeente, dan moet die gemeente mij voor één dag benoemen tot hun trouwambtenaar.

 

Voor het maken van een verhaal voor een huwelijksceremonie reken ik een prijs van 695 euro. (dit bedrag is exclusief alle reiskosten a 0,40 cent per km).

Dit bedrag is exclusief de leges en eventuele benoemingskosten die de gemeente nog aan jullie kan berekenen als je niet in de gemeente trouwt waar ik ben beëdigd. Die leges kunnen per gemeente nogal verschillen. Informeer dus vooraf goed naar de kosten. En als jullie het fijn vinden, wil ik jullie daar ook bij helpen.

 

Willen jullie dat ik een huwelijksceremonie met Bijzondere Woorden schrijf? Neem dan gerust contact met me op.

 

In sommige gevallen wordt Bijzondere Woorden voor losse schrijfopdrachten gevraagd. Dan wordt een uurtarief van 35 euro berekend.