Ervaringen

Lieve Wendy,
Wat heb je met de bijzondere woorden over onze lieve moeder /  oma veel bij ons losgemaakt. Ik wil je bedanken dat je dit voor mij, Aad en de kinderen hebt willen doen. Je hebt het afscheid nemen van mijn moedertje zo warm en liefdevol gemaakt. Zo fijn dat je dit voor haar hebt gedaan. Ik hoop dat je dit nog lang mag doen zodat je heel veel families mee kan geven wat wij hebben ervaren. Warmte, liefde en steun tijdens deze moeilijke dagen.
Liefs van Adri, Aad en de kinderen.

 

Lieve Wendy, sorry voor de aanhef!
Dank je wel voor de print van de tekst bij de dienst en begrafenis van mijn moeder. En je treffende kaart met de mooie woorden, we zitten beiden op de bank en toch zonder onweersbui houden we het niet droog.
Wij beiden vonden het ook heel fijn om met jou te mogen werken zowel bij vader als nu ook weer bij moeder. Het zijn slechte omstandigheden, dat klopt, maar is ook wel heel fijn dat je iemand in je omgeving hebt die je begrijpt en die het in woorden kan vertalen. Dat heb je voortreffelijk gedaan, kan niet anders zeggen.
Ik hoop ook dat we ooit nog eens mogen begroeten en dan onder betere omstandigheden, wellicht ooit een bruiloft.
Nogmaals heel veel dank voor alle goeds, geniet van je leven en alle mensen om je heen waar je van houdt en die van jou houden!
Lieve groet, Wout en Jolanda, ook namens de Kids!

 

Lieve Wendy,
Nogmaals dank voor je aandacht, je luisterend oor, je opmerkingsgave en vooral de mooie manier waarop het afscheid van Ko vorm heeft gekregen.
Mariëtte van der Wende

 

Wendy

Ik wil je via deze weg heel erg bedanken voor de manier waarop je de begrafenis van mijn vader geleid hebt.
Bij het gesprek met de familie afgelopen week en het verdere contact wat we hadden kreeg ik al een goed gevoel. Dit kwam waarschijnlijk door de open, spontane manier waarmee jij het zooitje ongeregeld wat mijn familie soms is, toch kreeg waar je ze wilde hebben. Hoe ongemakkelijk het voor jou misschien ook was dat wij vooraf genoeg vertrouwen hadden in "jouw versie" van mijn vaders verhaal, dit bleek terecht.
De waardige en warme manier waarmee jij zaterdag het woord nam verdient een heel groot compliment.
Vanaf de opening van de "dienst", het prachtige levensverhaal tot aan de afsluiting bij het graf, Je had het niet mooier kunnen doen.
Het emotioneerde mij, dat is logisch, maar mensen die hem niet zo heel goed kenden, zaten ook met tranen in de ogen. Dus Wendy, Heel erg bedankt voor de mooie uitvaart die mijn vader dankzij jou gekregen heeft.

Anoniem.

 

Wendy,

Door jouw verhaal hebben wij zelfs een hele andere blik op het leven van onze zus gekregen. Zíj was niet lastig, het léven was voor haar lastig. Onze ogen zijn geopend en beseffen dat we het anders hadden moeten doen. Dat is een harde waarheid, maar toch zijn we jou daar dankbaar voor.

Anoniem.