Bijzondere Woorden bij

Trouwen

Trouwambtenaar

Als beëdigd trouwambtenaar en zelfstandig ceremoniespreker ben ik beschikbaar voor mensen die een verbintenis voor het leven willen aangaan! Een huwelijk! Maar ook mensen die hun huwelijksbelofte na zo veel jaar weer willen herbevestigen kunnen bij mij terecht!

Ik wil mensen graag laten lachen, laten stralen maar bovenal laten genieten op één van de mooiste dagen van hun leven! Elk paar kan rekenen op mijn inzet. En, ik geloof in de liefde, tussen bruid en bruidegom, maar ook tussen twee bruiden of twee bruidegoms.

Is de trouwdatum al bekend? Willen jullie weten wat ik als trouwambtenaar kan bijdragen aan deze bijzondere dag met een speciaal voor jullie geschreven verhaal? Neem dan contact met mij op.

Kennismaken

Als jullie graag willen dat ik jullie trouw, neem dan gerust contact met mij op om te zien of ik nog vrij ben op jullie datum! Daarna maken we kennis om te zien of we ook daadwerkelijk bij elkaar ‘passen’. Hebben wij die bewuste klik, dan wil ik graag samen met jullie toeleven naar jullie grote dag.

Het verhaal dat ik wil maken, is daarom niet standaard. Het is voor júllie, geen zoek en vervang trucjes. Bij mij geen clichés, geen verhalen over ‘de ring is rond, oneindig is de liefde’. Geen geschiedenis over kastelen en glas in lood ramen. Met een voor jullie geschreven verhaal, met daarin inbreng van de mensen die jullie lief zijn. Zo wil ik graag bijdragen aan een onvergetelijk moment. De ceremonie!

Love Rules-3-min

Kosten

Als beëdigd trouwambtenaar mag ik door (bijna) heel Nederland trouwen. In enkele gemeenten in ons land wordt een gast-trouwambtenaar niet op prijs gesteld, dat moeten jullie even navragen.

Trouwen jullie in een van de gemeenten waar ik beëdigd ben (Gemeente Schouwen Duiveland en Gemeente Steenbergen), dan zit ik ‘in de prijs inbegrepen’. Bij de gemeente kan je dan aangeven dat jullie het fijn vinden dat ik jullie trouw, als ik natuurlijk beschikbaar ben op die dag. Trouw je in een andere gemeente, dan moet die gemeente mij voor één dag benoemen tot hun trouwambtenaar.

Voor het maken van een verhaal voor een huwelijksceremonie reken ik een prijs van 850 euro. (dit bedrag is exclusief alle reiskosten à 0,40 cent per km).

Dit bedrag is exclusief de leges en eventuele benoemingskosten die de gemeente nog aan jullie kan berekenen als je niet in de gemeente trouwt waar ik ben beëdigd. Die leges kunnen per gemeente nogal verschillen. Informeer dus vooraf goed naar de kosten. En als jullie het fijn vinden, wil ik jullie daar ook bij helpen.

Willen jullie dat ik een huwelijksceremonie met Bijzondere Woorden schrijf? Neem dan gerust contact met me op.

In sommige gevallen wordt Bijzondere Woorden voor losse schrijfopdrachten gevraagd. Dan wordt een uurtarief van 50 euro berekend.

Ervaringen

Bevlogen, oprecht geïnteresseerd, ontzettend lief maar ook zeer professioneel en flexibel. Wendy is een kei in goed luisteren en vertaalt wat je vertelt naar een ontzettend mooi en persoonlijk verhaal.
Remco en Annemiek
Jouw vragen zetten ons aan het denken en jouw geruststellende woorden zorgden voor rust. Jouw hulp zorgde voor duidelijkheid. Wij zijn je ontzettend dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het is een eer om jou als trouwambtenaar te hebben.
Hans en Esmee van Zutphen
Lieve Wendy, niet alleen wij waren super blij met je, ook onze gasten waren geweldig positief over jouw toespraak. Dat zegt toch eigenlijk al genoeg maar wij willen toch echt NOG eens benadrukken dat jouw bijdrage onze dag nog perfecter heeft gemaakt en wij willen je super bedanken voor je lieve, warme, open, grappige, kortom… mooi verwoordde toespraak. Wij hadden ons geen betere BABS kunnen wensen.
Pieter en Netty